Elämäni aakkoset

Aitous. Eläydyn helposti ja saatan vahingossa esittää jotain roolia kunnes huomaan itsekin. Silloin hävettää. Pidän aidoista asioista ja ihmisistä ja pyrin kovasti itsekin olemaan sellainen.
Bugit. Olen työkseni ohjelmoinut ja siinä sivussa synnyttänyt maailmaan uskomattoman määrän bugeja. En minä tahallaan ja osa niistä on jo korjattu.
Curry. Intialainen ruoka. Nam. Kävin pari vuotta sitten Hyderabadissa työmatkalla ja ihastuin paikalliseen ruokaan. Jopa hotelliaamiaisella ja työpaikkaruokalassa ruoka oli uskomattoman hyvin maustettua, illallisravintoloista puhumattakaan.

Leikkijuna ostoskeskuksessa, Intia

Doris. Karaokesuosikkini. J Karjalainen ja Mustat lasit. Doris oli toisenlainen, Doris oli reissunainen.
Elämännälkä. Joskus tulee vähän hotkittua kokemuksia ja asioita. En voi sille mitään. Voisihan sitä välillä rauhoittua, mutta kun se kuluu koko ajan. Aika.
F2F. Tykkään nähdä ihmisiä kasvokkain. Puhelimen ja facebookin kautta saa pidettyä yhteyksiä mutta se ei ole ihan sama asia.
Grafiikka. Olen visuaalisesti ajatteleva ihminen, kauniit asiat kiinnostavat tietokoneella ja muutenkin.
Hiljaisuus. Hiljainen hetki on päivän kohokohta. Sellaisen hetken tavoittaa esimerkiksi kun lähtee yksin pitkälle lenkille.
Innostus. Innostun asioista ja ihmisistä yhäkin melko tavalla.
Juoksu. Elämäni harrastus. En kilpaile kovin usein enkä suuremmin panosta varusteisiin. Lähinnä lenkkeilen ja käyn juoksutapahtumissa tuttuja tapaamassa. Silti juoksu on se tärkein harraste jonka ympärille muu arki rytmittyy.
Kiitos. Sana joka pitäisi muistaa sanoa useammin. Kiitos teille jotka olette olleet elämässäni seurana joko silloin tällöin tai vähän pitempäänkin.
Lapsuus. Olin hieman pikkuvanha joten koin lapsuuden tosi monipuolisena aikana. Siitä ajasta on moninkertaisesti enemmän mukavia muistoja kuin ikäviä. Jos minulla puhkeaa joskus vanhuksena sellainen dementia että muistan enää ikivanhoja asioita niin siitä tulee onnellinen vanhuus.
Maito. Kyllästyin olueen muutama vuosi sitten joten maitoa kuluu. Paras urheilujuoma.
Netti. Netti on tehnyt maailman taas pieneksi. Sieltä löytyvät niin kadonneet ystävät kuin unohtuneet tiedot ja enemmän uutta sisältöä joka päivä.
Onnellisuus. Niin vähän siihen tarvitaan ja kuitenkin joskus joillekin niin vaikeaa kun pikkuasiat hiertävät.
Partio. Kerran partiolainen aina partiolainen. Aina valmiina!
Quattro. Paras pizza.
Ritarillisuus. Kun lapsena opettelin lukemaan niin ritarillisuus oli se tärkein arvo mitä nuorille suunnatussa kaunokirjallisuudessa oli esillä. Siitä ei nykyään juuri kuule puhuttavan.
Suunnistus. Harrastin sitä nuorempana oikein kilpaa. Nykyään suunnistelen elämässä eteenpäin karkealla suunnalla, välillä on rastit hukassa mutta tiedän että sinnillä ne löytyy.
Tytöt. Kasvoin nelilapsisessa perheessä - olimme kaikki poikia. Pojat on niin nähty. Onneksi meidän taloudessamme on nyt minun lisäkseni vain tyttöjä.

Tytöt kylävieraina mummolassa

Unelmointi. Vieläkin menee toisinaan autopilotti päälle ja uppoudun unelmoimaan. Toivottavasti jotain niistä vielä toteutuu.
Vauhti. Jonkin verran saa olla vauhtia ja ja vaarallisia tilanteita muttei ihan siinä mitassa kuin nuorempana.
Wellness. Kuntoilen, syön salaatteja, vältän riippuvuuksia, ja niin edelleen. Asia kerrallaan olen ajautunut tähän pisteeseen kun olen huomannut että voin paremmin. Pieni kapinallinen on hiukan vaimentunut. Silloin tällöin syön kyllä palan pizzaa ja löhöän sohvalla hetkisen.
XD. Kyllä pitää päästä käkättämään silmät ristissä säännöllisin väliajoin. En osaa juurikaan perinteisiä vitsejä mutta usein riittää vähän kaksimielisen lause sopivaan väliin. Parasta kuntoilua vatsalihaksille varsinkin vähän väsyneenä.
Yksinäisyys. Olen kiitollinen että minulla on ollut seuraa ympärilläni, kaikilla eivät asiat ole yhtä hyvin. Toisenlaista yksinäisyyttäkin on. Ajatusmaailmat eivät vain aina kohtaa. Niinpä toisinaan voi tuntea olevansa ihmistenkin keskellä yksin.
Zoo. Missä lomailemmekin niin eläintarhassa käymme ihan varmasti. Kotona riittää sitten kissa ja akvaariokalat.

Kommentit

Suositut tekstit