Miten siellä rastiviikolla meni?

Yhteenveto rastiviikolta - suunnistelua sarjassa H45AL.

Ensimmäisenä päivänä satoi niin trooppisesti että silmälasit siirtyivät takataskuun. Reitin pituus oli 5,4 km.  Muutama rasti oli Kuirivaaran tiheässä rinteessä ja siellä tuhraantuikin puolisokealla paljon aikaa. Märät kengät pyörivät jalassa. Oikeanpuoleiseen akillesjänteeseen sattui. Meni kävelyksi. Ensimmäisen päivän sijoitus oli yhdeksästoista, aikaa tuhraantui 1.01.

Toisena päivänä pyörittiin enemmän Luhtakankaan maastoissa. Reitti oli hieman pidempi 5,8 km ja kuivalla kelillä helppokulkuisempi. Oikea nilkka oli teipattuna paksuun pakettiin. Rastitkin löytyivät. Oli todella kuuma muttei satanut. Päivän sijoitus oli kuudes, aikaa kului 51 minuuttia, hieman paremmin siis.

Kolmantena päivänä vuorossa oli lyhyempi reitti 4,0 km Äikänvaaran päällä. Ajatukset eivät oikein pysyneet rasteissa kun oli muuta pohdittavaa joten vuorossa oli hieman huonompi sijoitus - viidestoista. Aikaa kului 44 minuuttia. Nilkkaan vaadittiin entistä paksumpi teippaus.

Viimeisenä kisapäivänä tossu kulki kohtuullisesti vaikka nilkan suhteen kivuliaasti eikä pummejakaan tullut sikana, yksi parin minuutin ohijuoksu alamäkirinteen kivirastista. 4,8 km reittiin Äikänvaaran eteläosissa kului 46 minuuttia. Sijoitus oli yhdestoista ja kokonaiskisan tuloksissa jäin kymmenenneksi. Hieman parempaan olisi ollut kunnon puolesta mahdollisuuksia mutta viiden vuoden kisatauko on tehnyt tehtävänsä suunnistustaitojen osalta ja oikea akilles/nilkka on harmillisen huonossa kunnossa.

Kuljimme kisoihin Haukiputaalta käsin emmekä näinollen suuremmin lomailleet Kainuussa päin. Sää kuitenkin suosi Kainuuta sillä useana päivänä käytiin hellelukemissa. Myös kuuroja ja ukkosta esiintyi. Perjantaina ehdimme sentään käydä läheisellä Hepokönkäällä.


Resepti: Haudutettu seuralainen
1 Nainen
1 Lämmin takki
1 Painava reppu
10000 Sääskeä
1 Pullo offia
1 Pullo aurinkovoidetta
2 Litraa hikeä
30 astetta lämpöä, 5 tuntia

Kommentit

Suositut tekstit