Treenileiri pohjoisessa


Treenileiri Kiilopään maisemissa. Odottelin sääskiä ja paarmoja. Ei ollut.

Kyseessä omatoimileiri. Paikanpäällä havaitsimme että alueella on käynnissä myös joku virallisempi polkujuoksuleiri. Me olimme kuitenkin matkassa kolmestaan vaimon ja kissan kanssa. Pahoittelen lyhyttä kirjoitustapaa, naputtelen puhelimella.

 Aikataulu meillä oli seuraava:

Pe: Saapuminen. Matkalla lohikeitto potkuriparkissa. Iltalenkki kiilopään huipulle ja takaisin. Sumua.

La: Luulammen-Rautulammen tunturihölkkä n. 26 km. Parempi ilman, aurinkoa, hetkellistä tihkua. Mukana kahvinkeittovälineet, keksejä, suklaata, urheilujuomaa. Illallinen Anne's Garden Grill & Cafe.

Su: Aamulenkiksi kiintorastit MOBO-sovelluksella noin 8 km. Maastopyörälenkki n. 50 km, käynti mm. Kaunispään ravintolassa, jäätelöt. Puolipilvistä, yksittäisiä paarmoja. Illallinen ravintola Teerenpesä pyöräilymatkan varrella. Teerenpesässä ohjelmassa myös Suunnistuksen MM-kisojen seuranta ja pari vehnäolutta, jonka jälkeen pyörällä mökille.

Ma: Aamulenkiksi Rumakurun lenkki n. 12 km, VK. Päivällä Rumakurun lenkki 12 km, PK. Viileämpää, ei paarmoja. Mukana termoskahvit, kääretorttu, makkarat ja tikut. Klo 15:00 savusauna, Suomen Latu, Kiilopää. Illallinen mökillä.

Ti: nyt on tiistaiaamu. Suunnitelmana Ivalonoen kultala, patikka vajaa 30 km. Jos ei sinne niin pyörälenkki mahdollinen. Joku parempi hampurilaisateria, ehkä taas Anne's Garden Grill & Cafe.

Ke: pakkaus ja paluumatka.

Kuvia:
Kommentit

Suositut tekstit