Tyypillinen viikonloppu?

Millaista on Suomi 100 tapahtumaan tähyävän urheilijan elämä? Varmaan melko samanlaista kuin kenen tahansa liikuntaa harrastavan ihmisen arki. Tässäpä lyhyesti viimeiset kolme päivää...

---

Perjantaina meillä oli tyttäreni kanssa mahdollisuus osallistua Tubecon16 tapahtumaan Hartwall-areenalla. Loppuunmyydyssä tapahtumassa suosituimpien Youtube-kanavien tähdet olivat esillä sekä esiintymislavalla että fanien tavattavissa.  Monien nuorten tuttuja ovat varmasti sellaiset kuin Pinkku Pinsku, BenjaminOfficial, Mariieveronica ja Mansikkka. Esillä oli myös pelaamiseen (MiroTheGamer), käytännön huumoriin (HydraulicPressChannel) ja musiikkiin (Madcraft) liittyviä kanavia ja monia muita kiinnostavia tapahtumapisteitä. Aikuistubettajista paikalla oli Mamma Pia - Mansikkkan äiti ja tässä blogissakin vieraillut naapurin tyttö.

Tyttäreni, lapsuudenystäväni ja minä

Palasimme Tubeconista vasta myöhään illalla ja edessä oli vielä syntymäpäiväkakun täyttäminen - nuoremman tyttäreni kaksipäiväiset synttärit olivat edessä.

---

Lauantaina varhain aamulla Visa-Pekka oli  odottamassa klo 6:30. Pian auto oli täynnä Northern Trail Runnesien polkujuoksijoita suuntana Pyssymäki Extreme 2016 edition. Tämä Onni Vähäahon kehittämä polkujuoksutapahtuma on varsinkin kaatosateessa melkoinen kokemus: pisimmällä matkalla mutkaista ohutta polkua, juurakkoa, kiviä ja ja upottavaa suota 57 kilometrin verran. Tuolle pitkälle matkalle osallistui NTR:stä minun lisäkseni Visa-Pekka, Regis, Saara ja Olli. Teemu oli reissussa mukana huoltajana ja oli meiltä mukana osallistujia myös lyhyemmille matkoille. Minun nilkalleni kisa oli vielä liian rankka ja jätin suosiolla matkani noin 40 kilometriin. Siihen kului kuusi tuntia. Muut seuran jäsenet pääsivät pitkän matkan läpi, tosin Visa-Pekka hortoili eksyksissä lähes tunnin verran. Menestystä toi Saara naisten kisan voitollaan.


Visa-Pekka maalissa

Samaan aikaan kotona oli vietetty syntymäpäivää. Kyseessä oli juhlapäivä myös sen takia että 22-vuotta sitten tapasin tässä blogissakin vierailleen vaimoni Sadun.

Söpöläinen

Sunnuntaina pääsin sitten minäkin juhlimaan tyttäreni synttäreitä, onneksi ne oli jaettu kahdelle päivälle. Sitä ennen kävimme vaimoni kanssa maastopyöräilemässä noin 40 kilometriä verryttelyksi ja kävinpä vielä kiireesti ostamassa uuden pesukoneen hajonneen tilalle. Ilman pesukonetta ei urheileva lapsiperhe selviä kovin montaa päivää. Sunnuntaivieraaksi saapuivat minun sukulaiseni joten juhlinnan kuluessa onnistuin päästämään vaimoni katsomaan muistisairasta 96-vuotiasta mummoa Intiön hoivakotiin.

Pokemon Go -kakku
---

Nyt sitten on maanantaiaamu ja yritän olla myöhästymättä töihin. Kun katselen tätä blogitekstiä niin aika normaalia on tämä juoksijan elämä. Tutun tuntuista jo vuosien ajalta.

Kommentit

Suositut tekstit