Satelee

Pari sademaratonia on nyt takana, kaiken kaikkiaan kuusi. Minulla juoksu on mennyt tasaisesti vaikkei kaikki yksityiskohdat ole aina menneet putkeen. Juoksin esimerkiksi huoltopisteen ohitse vahingossa.

Ajat ovat vaihdelleet kuuden tunnin molemmin puolin ja useinmiten taukoja on ollut ainakin puoli tuntia. Taukoruokana on ollut monenlaista, suosikkeina alkoholiton olut, lihaliemi, nuudelit ja banaanit. Aamupalana toimii murot, kahvi ja juustosämpylät. Iltasella lämmin ruoka joko itse valmistettuna tai paikallisesta ravintolasta jos sellainen sattuu kohdalle.

Juoksun ulkopuolinen aika onkin sitten hiukan haastavampaa, varsinkin sateella. Jokaisella on mukana kuukauden varusteet joten asuntoautossa on ahdasta. Olen nukkunut teltassa mutta kokeilen nyt nukkumista autossa. Olisi toki mahdollisuus Tunturihotellin huoneisiin mutta katsotaan hotellivaihtoehtoja sitten uupuneempana.

Porukkahenki on ollut ihan kohtuullinen vaikka juoksijoilla onkin ollut ongelmia, lähinnä jalkoihin liittyen. Vain kymmenen juoksijaa on suorittanut kaikki etapit suunnitellusti ja kahdella on aikomus kuroa matka kiinni huomenna.

Maisemakuvaa eiliseltä

Kommentit

Suositut tekstit